Ημερολόγιο

Ιουλίου 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Αναρτήσεις ανά μήνα

Δημοφιλή άρθρα

Ευθύνη περιεχομένου

Ευθύνη για τα περιεχόμενα

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας δημιουργήθηκε με προσοχή. Ωστόσο, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα, την πληρότητα και την ακρίβεια των παρεχόμενων περιεχομένων. Η χρήση των περιεχομένων της ιστοσελίδας πραγματοποιείται με ευθύνη του χρήστη. Οι ονομαστικές δημοσιεύσεις εκφράζουν τη γνώμη του εκάστοτε συντάκτη και όχι τη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

 

Ευθύνη για τους συνδέσμους

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου περιέχονται σύνδεσμοι προς εξωτερικές ιστοσελίδες τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων δεν επηρεάζουμε. Συνεπώς δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για αυτό το ξένο περιεχόμενο. Για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων είναι πάντα υπεύθυνος ο εκάστοτε πάροχος ή φορέας εκμετάλλευσης της ιστοσελίδας. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες ελέγχθηκαν κατά τη στιγμή της σύνδεσης για πιθανές νομικές παραβάσεις. Δεν διαπιστώθηκε παράνομο περιεχόμενο κατά τη στιγμή της σύνδεσης. Ωστόσο, ο μόνιμος έλεγχος του περιεχομένου των συνδεδεμένων ιστοσελίδων χωρίς συγκεκριμένες ενδείξεις νομικής παράβασης δεν είναι δυνατός. Κατά τη γνωστοποίηση νομικών παραβάσεων, αυτοί οι σύνδεσμοι θα διαγράφονται αμέσως.

Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από το φορέα εκμετάλλευσης της ιστοσελίδας και τα έργα στην παρούσα ιστοσελίδα υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αναπαραγωγή, η επεξεργασία, η διαβίβαση και κάθε είδους χρήση εκτός των ορίων του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας απαιτούν την έγγραφη συναίνεση του εκάστοτε συντάκτη ή / και δημιουργού. Δεν επιτρέπεται η λήψη και η αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας. Εάν το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δεν έχει δημιουργηθεί από το φορέα εκμετάλλευσης, λαμβάνονται υπόψη τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Συγκεκριμένα, τα περιεχόμενα τρίτων θα επισημαίνονται ως τέτοια. Παρόλα αυτά, εάν περιέλθει στην αντίληψή σας τυχόν παραβίαση δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλούμε να μας υποβάλλετε αντίστοιχη υπόδειξη. Κατά τη γνωστοποίηση των νομικών παραβάσεων, αυτό το περιεχόμενο θα διαγράφεται αμέσως.
Τα λογότυπα, τα κείμενα και οι λοιπές εικόνες τρίτων που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των κατόχων των δικαιωμάτων.